Kattenschool

De Koddige Katjes

Waar moet je zijn?

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Sint-Job-in-'t-Goor: gewoon gezellig in de woonkamer...
  • Two Lazy Seven Ranch, Nieuwmoer (Kalmthout): in een gezellig leslokaal
  • Op een door jouw gekozen locatie

Locatie 1: Sint-Job-in-'t-Goor

adres: De Gauw 12A, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor


Omdat het de bedoeling is om de lessen kleinschalig en gezellig te houden, doen we het gewoon in de woonkamer.


Voor lessen die doorgaan op deze locatie wordt het aantal deelnemers beperkt tot 8.

Locatie 2: Two Lazy Seven Ranch, Nieuwmoer (Kalmthout)

adres: Venetie 13, 2920 Nieuwmoer (Kalmthout), website: www.27ranch.be


Voor grotere groepen is dit een optie. Deze locatie is zeker niet toevallig gekozen. Vooreerst is het natuurlijk gewoon praktisch: er is een gezellig leslokaal (een stukje groter dan mijn woonkamer), en de sympathieke eigenaars van de ranch zijn zo vriendelijk om dit lokaal ter beschikking te stellen voor baasjes van koddige katjes. Verder is er ook een ruime parking, en de ranch ligt op een boogscheut (een half uurtje te paard ;-) ) van dierenasiel Canina.

Maar er is meer. Het hele idee van de Koddige Katjes sluit namelijk perfect aan bij de filosofie van deze ranch. Het is dan ook geen traditionele manege waar elk paard een individuele stal heeft. Men vertrekt er van de vraag "wat heeft een paard van nature uit nodig?" om dan een huisvesting te voorzien die daar zoveel mogelijk bij aansluit. Er worden ook lessen gegeven om ruiters te leren hoe ze hun paard beter kunnen begrijpen, en die kennis dan te gebruiken om de band met hun paard te versterken. Dus wat de ranch voor ruiter en paard doet, dat wil ik ook met De Koddige Katjes bereiken voor katten en hun personeel.

Locatie 3: Een plaats die jij zelf uitkiest en regelt

Zijn de locaties 1 en 2 voor jou moeilijk bereikbaar? Als je een groepje van min 4 deelnemers bijeenbrengt en zelf voor een locatie zorgt (iemand met een ruime woonkamer bv), dan kan evt een les op verplaatsing georganizeerd worden. Stuur gerust een mailtje ([email protected]) voor meer info. Afhankelijk van de afstand (vanuit Sint-Job-in-'t-Goor) en het aantal deelnemers kunnen we dan een prijs en datum afspreken. Voor afstanden <20 km van Sint-Job is er geen extra verplaatsingskost. Jij zorgt voor een dak boven ons hoofd, stoelen voor de deelnemers, en een stopcontact (voor PC en projector), ik zorg voor de rest.